×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

karrigan trashtalkar donk i ESL-dokumentär: "Spaghetti-armar"

1
Den danska stjärnan uppmärksammas efter sina hårda ord om Danil "donk" Kryshkovets.
Under onsdagen släppte turneringsarrangören ESL den första delen i en dokumentärserie som fått namnet Field of View. I avsnittet är fokus på det ryska stjärnskottet Danil "donk" Kryshkovets som tidigare i vår bar sitt Team Spirit till vinsten i IEM Katowice.

Dokumentären har fått en hel del uppmärksamhet sedan den släpptes, men i ett av de mest uppmärksammade segmenten är det inte donk som är huvudperson. Istället är det Faze Clans lagkapten Finn "karrigan" Andersen och hans lagkamrat David "frozen" Čerňanský som står i fokus i segmentet som skildrar ett samtal mellan det två under Katowice-finalen.

I klippet från dokumentären peppar karrigan sina lagkamrater under finalen genom att trashtalka donk för ynglingens fysik, något som frozen hakar på i.

— Jag kommer inte att låta ett 17-årigt barn lyfta den där trofén. Hör ni mig? säger karrigan varpå frozen svarar att donk inte ens kan lyfta trofén på egen hand.

— Exakt. De behöver sin fucking manager bara för att lyfta den åt honom. Kom igen, mr spaghetti-armar ska inte få sin trofé. Jag bryr mig inte, ge honom MVP-utmärkelsen, gör honom till en glad liten pojke, men det är här vår jävla tävling, fortsätter karrigan.

karrigan and frozen had some choice words to say about donk during the Katowice final
byu/Ni7roM inGlobalOffensive

I slutändan var det donk som alltså gick vinnande ur matchen i fråga och 17-åringen utsågs dessutom till tävlingens mest värdefulla spelare.

Se hela avsnittet av ESL:s dokumentär:

Artikelbild: João Ferereira/PGL och Helena Kristiansson/ESL
Videokälla: Blast/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..