×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

donk avslöjar sina sjuka träningsrutiner: "Vaknar, äter och tränar"

1
Man blir inte en av världens bästa CS-spelare utan att anstränga sig.
Under våren har Danil "donk" Kryshkovetss karriär gått spikrakt uppåt. 17-åringen, som länge setts som en av CS-scenens största talanger, har under året tagit klivet upp på världsscenen och utsågs bland annat till tävlingens bästa spelare när hans Team Spirit vann IEM Katowice tidigare under våren.

Att donk är talangfull råder det ingen tvekan om, men det är inte bara rå talang som tagit honom dit han är idag utan också hårt arbete. I en intervju med nyhetssajten Esports.gg berättar donk om sina extrema träningsrutiner.

— I princip vaknar jag, äter lite och tränar sedan med mitt lag. Efter det har vi teori-sessioner där vi försöker förbättra våra taktiker och strategier, berättar han och fortsätter:

— Efter att lagets träning är färdig kan jag spela på egen hand och jag spelar upp till sju matcher per dag utöver lagets träning. Om jag känner att jag behöver göra mer så gör jag det.

Utan att veta hur många timmar som laget tränar tillsammans låter det som att donk en vanlig dag lägger betydligt mer än en vanlig åtta timmar lång arbetsdag på sitt spelande. Om denna hårda grind är hållbar i längden återstår att se.

Nästa gång vi får se donk på servern är på onsdag då hans lag Team Spirit kliver in i gruppspelet av miljontävlingen Betboom Dacha Belgrad. Spirit har lottats till samma grupp som Aurora, Heroic och Made in Brazil och möter de förstnämnda i sin öppningsmatch.

Artikelbild: Helena Kristiansson/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..