×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Ny CS2-uppdatering med små förbättringar släppt

1
Juni månads andra uppdatering till Counter-Strike 2 är här.
Under natten till tisdagen släppte speltillverkaren Valve en ny uppdatering till Counter-Strike 2. Uppdateringen är av det mindre slaget och innehåller totalt fem listade förändringar som rör spelets gameplay, HUD:en, grafiken och animationer.

Vid en första anblick ser det ut som att de mest intressanta uppdateringarna rör HUD:en och en ny grafik-inställning. Numera syns medspelares HP som siffror i HUD:en för spelare som är spectators och i grafik-inställningarna har inställningen "Dynamic Shadows" lagts till, en inställning som skulle kunna underlätta för spelare som brottas med FPS-problem i spelet.

En kosmetisk nyhet är också att knivmodellen Bowie Knife numera också visar den hand som inte håller kniven, något som många skins-entusiaster efterfrågat länge.


Fullständiga patch notes:
[ GAMEPLAY ]
- Fixed one-way visibility for players inside HE grenade explosions

[ HUD ]
- When equipment info is shown for players at the top of the HUD (e.g. when spectating), their health bars expand to show numeric health values
- Reduced some hitches caused by HUD elements appearing

[ GRAPHICS ]
- Added a separate "Dynamic Shadows" Advanced Video setting with the options: "Sun Only" or "All"

[ ANIMATION ]
- Added left hand to Bowie Knife view model
Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike och Pressbild/Counter-Strike
Videokälla: Valve

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..