×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

CS-profilen: Valve borde fokuserat på anti-cheat istället för sub-tick

1
Har han en poäng?
Det hade varit bättre om speltillverkaren Valve fokuserat på ett starkare anti-cheat istället för att introducera sub-tick i Counter-Strike 2. Det tycker iallafall CS-profilen Thour som i ett inlägg på X skriver att han hellre sett servrar med 128 tick och ett bättre anti-cheat än ticklösa servrar fyllda av fuskare.

"CS2 hade varit mycket bättre om Valve fokuserat mer på anti-cheat istället för sub-tick. 128-tick i CS:GO var briljant även om den upplevelsen tillhandahölls av tredjepartsföretag", skriver Thour i inlägget och fortsätter:

"Jag vet att team A inte påverkar arbetet hos team B, men det finns inte ett enda omnändande av anti-cheat eller VAC på den officiella CS2-sidan. Källkoden för den sidan hade snuttar som hänvisade till VAC men det publicerades aldrig".


Sub-tick var en av de stora nyheterna när Counter-Strike 2 släpptes. I och med sub-tick-systemet slopade Valve sina egna 64-tick-servrar för att ersätta med ett system som istället för att skicka information med jämna mellanrum (64 gånger per sekund) skicka information när det finns anledning att skicka.

Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..