×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Johnny Speeds vidare till slutspel i European Pro League

1
Det svenska succélaget gick obesegrade genom gruppspelet.
Det svenska succélaget Johnny Speeds behövde bara två matcher för att säkra en slutspelsplats i den pågående säsongen av European Pro League. På söndagen ställdes svenskarna mot danskarna i Preasy och det slutade med seger — och avancemang.

Sverige Johnny Speeds
chawzyyy, draken, Lekr0, Ro1f, spooke

Danmark Preasy
Beccie, Equip, Griller, Skejs, VireZ

Johnny Speeds startade matchen fint med en komfortabel 13—5-seger på Anubis och detta följdes sedan upp med 13—7 på Inferno. Efter endast två spelade matcher är William "draken" Sundin och hans lagkamrater redan klara för kvartsfinal i turneringen.

Tidigare under söndagen spelade Rasmus "kreaz" Johansson och hans Dynamo Eclot om överlevnad i turneringen. Det krävdes en vinst mot Permitta Esports men dessvärre för svensk del slutade matchen med förlust.

Artikelbild: Daniel Sandström
Videokälla: Esportal/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..