×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Kjaerbye om karriärsvalet: "Jag fick så mycket hat"

1
Markus "Kjaerbye" Kjærbye kommenterade sin kontroversiella karriär i en intervju.
I en intervju med CS-sajten HLTV berättade den danska ex-spelaren Markus "Kjaerbye" Kjærbye om sin korta men imponerande karriär och reflekterade över vad han kunde gjort annorlunda.

Med Astralis vann Kjaerbye Majorn i Atlanta 2017 och dansken, då endast 18 år gammal, vann priset för turneringens bästa spelare. Han förblir den yngsta spelaren någonsin att vinna detta ärade pris i en Major.

Bara ett år efter vinsten valde Kjaerbye att gå med i det danska laget North, ett beslut han nu beskriver som ett stort misstag.

— Idealt är man glad när man går med i ett lag, men jag grät hela morgondagen och tänkte att jag inte skulle överleva detta, säger 26-åringen.

— Jag fick så mycket hat på sociala medier. Jag tänkte "Okej, jag måste fullfölja kontraktet och sen kan jag avsluta karriären", fortsätter Kjaerbye.

Kjaerbye avslutar intervjun med en rekommendation för unga spelare som siktar på en professionell karriär i CS.

— Det är bra att drömma, men man får inte vara naiv. Gör inte något som du senare kommer att ångra. Gör klart skolan, testa dig fram och satsa inte allt på att bli proffsspelare, rekommenderar Kjaerbye.

26-åriga dansken valde att avsluta karriären 2021 då han inte längre kände sig motiverad att spela. Han dök dock upp i årets PGL Major i Köpenhamn, men då endast för att spela i en showmatch innan turneringens final.


Artikelbild: João Ferreira/PGL
Videokälla: Dreamhack/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..