×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

LNZ och Yxngstxr tog inte chansen – förlorade mot ECSTATIC

1
Svenskarna i Sangal har ytterligare en chans att nå slutspelet i European Pro League.
Efter vinsten i öppningsmatchen mot Team Spirit Academy hade Sangal Esports, med svenskarna Linus "LNZ" Holtäng och Simon "yxngstxr" Boije i spetsen, på söndagen möjlighet att bli klara för slutspelet i European Pro League. Så blev inte fallet då de förlorade med 0–2 i kartor mot ECSTATIC.

Matchen inleddes på ECSTATICs kartval Nuke och det kunde inte sluta jämnare. I halvtid var ställningen 6–6 för att sedan bli 11–11. Men danskarna visade sig vara det starkare laget och vann till slut med 13–11.

Näst på tur var kartan Ancient och matchen var inte helt olikt sig som på Nuke. Svenskarna och Sangal startade som T och var i ledningen i halvtid. Kartan gick till slut till övertid där det danska laget lyckades vinna kartan med 16–12.

Svenskarna har dock fortfarande chans att nå slutspelet när de på torsdagen återigen möter Spirit Academy i en sista avgörande match.

Artikelbild: Daniel Sandström
Videokälla: Thunderpick Bitcoin Series/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..