×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Officiellt: eraa blir del av europeiskt mixlag

1
Sean "eraa" Knutsson återvänder till scenen - men saknar organisation.
I ett inlägg på X presenterade Project G sitt nya lag där svenska AWP-spelaren Sean "eraa" Casido Knutsson är en av medlemmarna. Den 22-åriga svensken blir därmed lagkamrat med tre polacker som tidigare representerat diverse olika polska lag och en irländare som har spelat i det uppmärksammade laget Into The Breach.

eraa har varit utan lag sedan april, då Godsent släppte hela sitt lag efter att en sponsor dragit sig ur. Sedan dess har eraa bland annat deltagit i Esportal-tävlingarna Stadskampen och Max Skills Tournament. Mixlaget Project G står dock utan en organisation och hoppas därför kunna imponera i kommande onlinetävlingar.

"Tillbaka med en blandning av spelare, varit kul hittills så låt oss se vad som händer. Kommer att spela några turneringar snart så känns bra att vara tillbaka och vara aktiv igen", skriver svensken om sitt nya lag.

eraas nya lag Project G är därmed:
SverigeSean "eraa" Casido Knutsson
Polen Arek "Vegi" Nawojski
Polen Błażej "zaNNN" Bączkowski
Polen Rafa "sNx" Snopek
IrlandMatas "Extinct" Strumila

Artikelbild: Fragbite och Pressbild/Project G
Videokälla: European Pro League/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..