×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

Navi-legendaren i tävlingscomeback efter 6 år

1
En av de bästa AWP-spelarna genom tiderna har gjort tävlingscomeback.
Den ukrainska CS-legendaren Yegor "markeloff" Markelov ses av många som en av tidernas främsta AWP-spelare. Under sin karriär skördade han först stora framgångar i både 1.6 och CS:GO med Natus Vincere och sedan också med Hellraisers och Flipsid3 Tactics i Global Offensive.

markeloff avslutade sin karriär som professionell CS-spelare år 2018 då han klev ned från sin startposition i Flipsid3 Tactics och sedan dess har den numera 36-årige spelaren inte setts på servern i tävlingssammanhang. Så var åtminstone fallet fram tills igår.

Under torsdagen hoppade nämligen markeloff in i det ukrainska laget Favbet efter att landsmannen Vlаdуslаv "bondik" Nеchуроrchuk fått problem i lagets ESEA Advanced-möte med 1WIN. AWP-legendaren klev in på matchens sista karta Anubis och hjälpte sitt lag att säkra vinsten i matchen efter övertid. markeloff avslutade kartan med 13 kills och 11 deaths.

Artikelbild: Pressbild/PGL och Natus Vincere

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..