×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Natus Vincere håller showmatch — 1.6-laget ställs mot nuvarande CS:GO-lag

3
Den ukrainska organisationen Natus Vincere kommer att hålla en showmatch i början av augusti. Det är laget som dominerade under 2010 i spelets tidigare version, 1.6, ställs mot nuvarande CS:GO-lag. Showmatchen kommer att innehålla både 1.6 och CS:GO.
Danylo "Zeus" Teslenko la musen på hyllan i september förra året. Nu ställs han mot sitt gamla lag när Natus Vincere tillsammans med deras sponsor 1xBet annordnar en showmatch mellan deras nuvarande CS:GO-lag och det gamla 1.6-laget som var dominanta under 2010. Det året vann de IEM IV World Championship, ESWC, WCG och Dreamhack Winter. 1.6-laget gav tillsammans CS:GO en chans men efter några månader av dåliga resultat lämnade Yegor "markeloff" Markelov och Ioann "Edward" Sukhariev för Astana Dragons.

Nuvarande CS:GO-laget tog hem den senaste turneringen som spelades offline, IEM Katowice 2020 och laget har varit rankade etta i världen totalt tio veckor under 2020. Na'vi är dessutom den enda organisationen som deltagit i samtliga Majors som spelats i CS:GO. Matchen som spelas 1 augusti kl. 15.00, ser man på Maincast twitch-kanal.

24 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 24 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..