×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Counter-Strike: GO

Natus Vincere håller showmatch — 1.6-laget ställs mot nuvarande CS:GO-lag

3
Den ukrainska organisationen Natus Vincere kommer att hålla en showmatch i början av augusti. Det är laget som dominerade under 2010 i spelets tidigare version, 1.6, ställs mot nuvarande CS:GO-lag. Showmatchen kommer att innehålla både 1.6 och CS:GO.
Danylo "Zeus" Teslenko la musen på hyllan i september förra året. Nu ställs han mot sitt gamla lag när Natus Vincere tillsammans med deras sponsor 1xBet annordnar en showmatch mellan deras nuvarande CS:GO-lag och det gamla 1.6-laget som var dominanta under 2010. Det året vann de IEM IV World Championship, ESWC, WCG och Dreamhack Winter. 1.6-laget gav tillsammans CS:GO en chans men efter några månader av dåliga resultat lämnade Yegor "markeloff" Markelov och Ioann "Edward" Sukhariev för Astana Dragons.

Nuvarande CS:GO-laget tog hem den senaste turneringen som spelades offline, IEM Katowice 2020 och laget har varit rankade etta i världen totalt tio veckor under 2020. Na'vi är dessutom den enda organisationen som deltagit i samtliga Majors som spelats i CS:GO. Matchen som spelas 1 augusti kl. 15.00, ser man på Maincast twitch-kanal.

24 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 24 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..