×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Boombl4 trollar sina egna fans — hintade om nyförvärv till Cloud9

1
Den ryska profilen verkar ta sin situation med ro.
Den amerikanska organisationen Cloud9 befinner sig i en ombyggnationsfas efter att duon Abay "HObbit" Khassenov och Ilya "Perfecto" Zalutskiy förpassats till bänken samt Denis "electronic" Sharipov sålts till Virtus.pro.

Till följd av ändringarna består C9 sedan en månad tillbaka bara av Kirill "Boombl4" Mikhailov och Sergey "Ax1Le" Rykhtorov. Vilka spelare som kommer att plockas in i laget är förstås av största intresse för spelarna och lagets fans vilket var något som Boombl4 valde att utnyttja för att skämta lite med sina föjlare.

Tidigare i veckan skrev nämligen Boombl4 ett inlägg på Telegram där han lovade att avslöja "en av spelarna i nya Cloud9" om inlägget skulle få 10 000 likes. Efter att inlägget nått målet lade Boombl4 ut en bild på sig själv med texten "Det är jag, grabbar!".



Organisationen har ännu inte kommunicerat något mer utförligt om planerna för sitt CS-lag. Den ryska CS-profilen Alexey "OverDrive" Birukov har dock påstått i inlägg på sociala medier att organisationen skulle vara intresserade av att värva spelare som Timur "clax" Sabirov och Alexandr "shalfey" Marenov från 9 Pandas.

Artikelbild: Adela Sznajder/ESL
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..