×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Amerikanska CS-veteraner i tävlingscomeback – vann direkt

2
De Valve-bannade amerikanska profilerna imponerade i comebacken.
Flera nordamerikanska CS-veteraner har i veckan gjort comeback i tävlingssammanhang. Det är i den nordamerikanska upplagan av onlinetävlingen CCT som laget Vibe fått flera fans att lyfta på ögonbrynen.

Vibe har registrerat en femma som leds av den numera 34-årige kanadensaren Joshua "steel" Nissan och inkluderar dessutom hans före detta iBUYPOWER-lagkamrat Braxton "swag" Pierce. Duon straffades med livtsidslånga avstängingar från deltagande i Valve-sponsrade tävlingar år 2015 efter att ha varit delaktiga i en matchfixningsskandal men fick förra året sina straff tidsbestämda till januari 2025.

Förutom steel och swag är också Major-vinnaren Tyler "Skadoodle" Latham samt Jordan "n0thing" Gilbert och Marco "Pol0" Hernandez registrerade i femman som vann sin första match i tävlingen under natten till tisdagen. Mötet med Zomblers slutade 2-1 och Brody "BeaKie" Kelly och Paul "adrenaline" Baker spelade då istället för Pol0 och n0thing.

Artikelbild: Adela Sznajder/ESL, Carlton Beener/ESL och Pressbild/Starladder
Videokälla: Eleague/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..