×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

steel tillbaka efter 9 år – klar som expert för IEM Katowice

1
Joshua "steel" Nissan är tillbaka på Counter-Strike-scenen.
2020 beslutade sig Joshua "steel" Nissan att lämna Counter-Strike för att testa lyckan i Valorant. Nu är han tillbaka på CS-scenen då han presenterats som en av experterna under IEM Katowice.

Detta är första gången på nio år som 34-åringen är delaktig i ett CS-event av denna storlek. Senaste gången axlade han rollen som observer under ESL One Katowice 2015.

Kanadensaren var en spelarna i det iBUYPOWER som 2015 uppmärksammades i en matchfixningsskandal. I samband med detta blev steel, tillsammans med lagkamraterna Keven "AZK" Lariviere, Sam "DaZeD" Marine, Derek "dboorN" Boorn och Braxton "swag" Pierce, bannad på livstid av Valve har sedan dess inte tillåtits att delta i turneringar som arrangerats av spelutvecklaren. I oktober förra året meddelade dock steel att hans bann försvinner i januari 2025.

Under steels CS karriär har han bland annat huserat i Torqued, Dignitas och tidigare nämnda iBUYPOWER. Han har även plockat hem flera förstaplatser i diverse nordamerikanska turneringar.


Artikelbild: steel/X
Videokälla: ESEA/Twitch

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..