×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

Natus Vincere donerar Major-vinsten till ukrainska armén

1
Vinstpengarna ska finansiera robotar i Ukrainas försvarskrig mot Ryssland.
Tidigare i år skrev den ukrainska esportorganisationen Natus Vincere in sig i historieböckerna som den första organisationen att vinna en Major i Counter-Strike 2. Nu meddelar Navi att organisationen valt att skänka alla prispengar till den ukrainska armén.

I inlägg på sociala medier skriver Navi att arméns behov av stöd är stort och att organisationen kommer att göra vad den kan för att stötta Ukraina i landets försvar mot den ryska invasionen. De 125 000 dollar (~1,3 miljoner kronor) som organisationen vann i Majorn kommer att användas för att finansiera robotar i kriget.

"Eftersom kriget fortsätter är behovet av stöd fortfarande avgörande. Varje bidrag, stort som smått, är avgörande för att upprätthålla Ukrainas stabilitet och styrka. Vi uppmanar alla att fortsätta donera till vår kollektiva kamp för frihet och säkerhet", skriver Natus Vincere.


Artikelbild:

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..