×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Norge

Förra årets Major-semifinalister pausar CS-satsningen: "Tungt hjärta"

1
Tim "nawwk" Jonassons tidigare lag tvingas lägga CS-divisionen på is.
För nästan exakt ett år sedan tog sig den norskägda organisationen Apeks till semifinal i Majorn i Paris. Nu tvingas organisationen att pausa sin satsning på Counter-Strike helt och hållet.

I ett pressmeddelande skriver Apeks att organisationen tillfälligt väljer att lägga ned sin CS-division till följd av "utmanande ekonomiska omständigheter". Beslutet innebär att såväl kontrakterade CS-spelare samt personal tvingas lämna organisationen.

”Som styrelseordförande tycker jag att det är viktigt att agera direkt på dessa utmaningar. Dessa svåra beslut, inklusive de tillfälliga uppsägningarna och pausen i vår Counter-Strike-division, togs med tungt hjärta för att säkra en hållbar framtid för Apeks", säger Apeks styrelseordförande Ole Annfinnsen i ett uttalande till Apeks hemsida.


Redan i början av maj meddelade Apeks oväntat att man valt att transferlista hela sin dåvarande femma. Svensken Tim "nawwk" Jonasson och norsken Joakim "jkaem" Myrbostad värvades kort därefter men de två spelarna Aleksandar "CacaNito" Kjulukoski och Ådne "sense" Fredriksen samt coachen Torbjørn "mithR" Nyborg som fortfarande haft kontrakt med Apeks får nu lämna organisationen.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Apeks/X

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..