×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Surf-spelare kan ha hittat orsaken till ramp-buggar i Counter-Strike 2

1
En uppdatering från förra året kan vara orsaken till att surfande i CS2 är trasigt.
Att surfa i Counter-Strike har varit en populär aktivitet sedan 2004 då de första surf-kartorna skapades. Men skiftet från CS:GO till CS2 har varit tuff för surf-communityn.

Det är framförallt på grund av så kallade ramp-buggar som surfarna lider av Counter-Strike 2. Buggarna får spelare att i vissa fall fastna utan anledning på ramper vilket förstås påverkar möjligheterna att surfa avsevärt.

Nu tror sig en surf-spelare ha lyckats spåra ursprunget till ramp-buggarna. I Reddit-tråden The update on 20/06/2023 is what broke surf skriver användaren XEN5 att han tror att en mindre uppdatering som släpptes i juni förra året introducerade ramp-buggarna i spelet.

Genom att uppmärksamma uppdateringen hoppas användaren att Valves utvecklare ska kunna hitta orsaken till buggarna och på så vis fixa det.

The update on 20/06/2023 is what broke surf
byu/XEN5 inGlobalOffensive

Artikelbild: Pressbild/Counter-Strike och Skärmbild/Counter-Strike och Reddit
Vidoekälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..