×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Surf-spelare upprörda över CS2-buggar: "Ospelbart"

1
CS2 skapar nya problem, denna gång för surfspelarna.
På forumet Reddit dök det under veckan upp en tråd som högt och tydligt förklarade att surfande i CS2 i princip är ospelbart. Att surfa i CS har en lång historia av att spelare bygger banor som man "surfar" fram på med hjälp av fart och vinklade väggar/objekt. Men som det ser ut nu så fastnar man på osynliga kanter och pixlar.

Användaren som verkar vara en surffanatiker beskriver att problem uppstår gällande samtliga hastigheter, rundande ramper, vanliga ramper och allmänt buggigt. Varken han eller andra spelare vet om det har att göra med att det är nya servers eller CS2-optimering men att det är "ospelbart" just nu.

Vi får hoppas att problemen löser sig då det finns en enorm surfcommunity med bland annat Patrik "f0rest" Lindberg som är en erkänt bra surfare.

Världsrekord att beskåda nedan av spelaren Caff.


Artikelbild: Skärmavbild/Valve
Videokälla: Fragbite


1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..