×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Akademispelaren anklagas för fusk: "Spammar caps som en tics"

1
Mouz NXT-spelaren fuskanklagas på sociala medier. Samtidigt väljer spelarens coach att förklara händelserna.
Den 16-årige CS-talangen Oldřich "PR" Nový från Tjeckien spelar till vardags i akademilaget Mouz NXT. Under söndagen har fuskanklagelser riktats mot honom.

Anklagelserna kommer från den ryska spelaren Vladislav "Krad" Kravchenko. I ett inlägg påstår han att den unga tjecken använder sig av ett radar-fusk.

"Sitter bara och tittar på repriser från CCT-matcher och jag har hittat en intressant sak, är det okej för Mouz NXT att PR spelar med radar? Kan någon förklara det? Det är bara att öppna valfri match och titta på hans kamera", skriver Krad i inlägget.

Ryssen väljer även att dela med sig av flera olika klipp från matcher där personen i fråga kikar bort från skärmen vid flera tillfällen. Krad menar på att PR använder en telefon eller annan enhet för radar-fusket.

Se ett av klippen i spelaren nedan:


Akademilagets coach Tobias "TOBIZ" Theo väljer att besvara anklagelserna i ett inlägg och förklarar varför 16-åringen kikar bort från skärm vid flertalet tillfällen.

"Inte för att någon av er är skyldig en förklaring och jag kommer inte att dela med mig av några uppgifter om PR:s medicinska status till allmänheten. Omgångarna där han tittar ner beror på, tro det eller ej, att han spammar caps som en tics", skriver TOBIZ i inlägget.

Artikelbild: Pressbild/PGL och Pressbild/Mouz
Videokälla: CCT/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..