×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Uppgifter: Tusentals CS-konton avstängda i Valves banvåg

1
Mängder av konton har blivit avstängda.
Den senaste tiden har speltillverkaren Valve intensifierat jakten på fuskare i Counter-Strike 2. Flera analysverktyg har den senaste veckan rapporterat att antalet bannade konton ökat kraftigt och nu meddelar en av de största verktygen att det registrerat tusentals avstängningar den senaste tiden.

Det är i ett inlägg på X som analysverktyget CS2 Stats meddelar att över 26 000 konton i deras databas blivit avstängda sedan de första rapporterna om en banvåg kom in. Enligt en av verktygets utvecklare innehåller databasen över 6 miljoner konton vilket innebär att rent procentuellt rör det sig om en väldigt liten andel — 0,4 procent — av alla konton som blivit avstängda.


Artikelbild: Pressbild/Counter-Strike
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..