×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska duon vinner första titeln ihop — spelar in en halv miljon kronor

1
Den 19-åriga svenska talangen glänste i finalen.
På onsdagskvällen tog de svenska spelarna Linus "LNZ" Holtäng och Simon "yxngstxr" Boije och deras lag Sangal Esports sin första titel tillsammans. Laget, som också coachas av svensken Jimmy "Jumpy" Berndtsson, vann onlinetävlingen RES European Series 4 efter att ha besegrat den serbiska organisationen Zero Tenacity med 2-1 i finalen.

Europa Sangal Esports
LNZ, SaMey, ynxstxr, xfl0ud, jottAAA

Europa Zero Tenacity
Cjoffo, simke, nEMANHA, brutmonster, aVN

19-årige yxngstxr utmärkte sig ordentligt i finalen och avslutade matchserien med flest kills av alla spelare. Svensken visade vägen med 33 kills på den avgörande kartan Nuke som avgjordes först efter övertid.

Vinsten innebär att Sangal spelar hem 50 000 dollar (~535 000 kronor) i prispengar, vilket gör vinsten till den största vinsten hittills i yxngstxrs karriär. För LNZ är vinsten den näst största i karriären sett till prispengar — bara 21-åringens delade femteplats i Majorn i Stockholm när han spelade för Ninjas in Pyjamas har inbringat mer prispengar för svensken.


Artikelbild: Daniel Sandström och Patrick Hanson/Good Game
Videokälla: Relog Media/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..