×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Serbien

Brollan till ny final — ställs mot donk i Belgrad

1
Den svenska stjärnan kan säkra en ny titel.
Förra veckan vann Ludvig "Brollan" Brolin och hans lag Mouz ESL Pro League. Nu har Brollan chansen att säkra ännu en titel.

Under lördagen säkrade nämligen Mouz en plats i finalen av Betboom Dacha Belgrad. Laget tog en övertygande seger mot Heroic och får nu möta Team Spirit i tävlingens final.

Semifinalen mot Heroic slutade 2-0 efter att Mouz först vunnit på Dust2 (13-9) och sedan Mirage (13-8). Brollan stod för en stabil insats i matchen och toppade scoreboarden för sitt lag på den andra kartan med 18 kills.

Team Spirit, med stjärnskottet Danil "donk" Kryshkovets och AWP-stjärnan Dmitry "sh1ro" Sokolov i spetsen, vann sin semifinal mot Falcons Esports. Också den matchen slutade 2-0.

Finalen mellan Mouz och Team Spirit, som spelas i bo5-format, är schemalagd att spelas klockan 15:00 på söndagen.

Artikelbild: Mouz/X och Helena Kristiansson/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..