×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

CS-profilen: Valve jobbar aktivt på att förbättra VAC

1
Fler förbättringar av Valves anti-cheat kan vara på väg.
Speltillverkaren Valve arbetar aktivt på att förbättra anti-cheat-programmet i Counter-Strike 2. Det tror iallafall CS-profilen Thour.

I ett inlägg på X skriver Thour att Valve "aktivt arbetar på det största problemet med CS2". Till stöd för sitt uttalande delar profilen med sig av kodsnutt som visar hur Valve i dagarna uppdaterat FAQ-sidan på Steam för competitive cooldowns och avstängningar i Counter-Strike 2.

Den nya informationen som tillkommit på sidan rör olika meddelanden som Valves anti-cheat visar efter att en kortare avstängning (cooldown) delats ut. Dessa cooldowns delas ut när VAC bedömt att en spelares gameplay varit "irregular" och drabbar både spelaren som flaggas och eventuella spelare som befinner sig i samma party.


Artikelbild: Pressbild/Counter-Strike och Skärmbild/Steam
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..