×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

CS-spelare visar varför du aldrig ska lämna en match för tidigt

1
Den här 1v5-clutchen förtjänade definitivt ett bättre öde.
Ordspråket "det är inte över förrän den feta damen sjunger" går inte bara att applicera på opera, det gäller även Counter-Strike. Det blev smärtsamt tydligt för Reddit-användaren Artvfx som under en Faceit-match lyckades med sitt livs play när han vid ställningen 9-12 vann en 1v5-clutch.

Dessvärre var spelarens fantastiska play helt förgäves, då två av spelarens lagkamrater redan valt att lämna matchen eftersom de trott att den redan var över. I tråden "Why you should never prematurely leave your FACEIT game!" skriver Artvfx att en av spelarna som lämnade servern kom tillbaka men att laget inte lyckades pusha matchen till övertid.

"Det där var en sjuk 1v5, wtf. Att ha mage att lämna en match innan den är slut är respektlöst. Man vet aldrig hur det kommer att sluta. Det suger att du förlorade matchen efter den där otroliga clutchen men det är iallafall en highlight att komma ihåg", skriver användare Neshler i tråden.

Se Artvfx fina clutch:
Why you should never prematurely leave your FACEIT game!
byu/Artvfx inGlobalOffensive


Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike och Artvfx/Reddit
Videokälla: Fragbite/Twitch

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..