×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

hampus avslöjar sin svenska drömfemma: "Hade varit topp 5"

1
Den svenska stjärnan tror att detta laget hade kunnat gå långt.
Tidigare i veckan släppte esportprofilen Duncan "Thorin" Shields en 90 minuter lång intervju med den svenska stjärnan Hampus "hampus" Poser. I intervjun berättar hampus om sin karriär och framförallt om sin tid som spelare i Ninjas in Pyjamas.

I slutet av intervjun får hampus också frågan om vilka fem svenska spelare han hade valt att ta ut om han skulle göra ett svenskt drömlag. Med obegränsade resurser berättar hampus då att han förutom sig själv valt att värva Tim "nawwk" Jonasson, Fredrik "REZ" Sterner, Isak "isak" Fahlén och Linus "nilo" Bergman.

— Jag hade uppenbarligen valt mig och nawwk. nawwk är den enda AWP:aren och jag är den enda IGL:en. REZ kan vara den bästa spelaren i Sverige om han vill så självklart tar vi honom, säger hampus och fortsätter:

— Det vi alltid saknade i NIP var det supportande elementet och nu har vi isak som är en av de bästa i världen på det. Och som femte hade jag tagit nilo från Metizport. På två månader tror jag att detta lag hade kunnat vara ett topp 5-lag i världen.

Och även om övningen var en rent teoretisk sådan berättar hampus också att det tidigare i år varit aktuellt att bygga ett helsvenskt superlag med några av spelarna som hampus nämnt. Organisationen som skulle backa projektet valde dock att ta sig ur.

— För ett par veckor sedan var jag väldigt nära att bli såld till en ny organisation och vi skulle ha en svensk lineup. Det var väldigt nära att hända men organisationen drog sig ur. De förhandlade med Bleed i veckor och sedan backade de ur, säger han.

hampus svenska drömlag:
Hampus "hampus" Poser
Tim "nawwk" Jonasson
Fredrik "REZ" Sterner
Isak "isak" Fahlén
Linus "nilo" Bergman

Se hela intervjun med hampus:

Artikelbild: Stephanie Lindgren/PGL, Stefan Romare och João Ferreira/PGL
Videokälla: RES/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..