×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Ny bugg i Counter-Strike 2 ger wallhack utan fuskprogram

1
Faceit har redan börjat banna fuskare som använt buggen.
Under helgen har en ny förödande bugg har upptäckts i Counter-Strike 2. Buggen gör det möjligt för spelare att använda kommandon i consolen för att på så vis skapa ett inbyggt wallhack i spelet.

I ett inlägg på X har anti-fusk-kontot Anti-Cheat Police Department delat ett klipp som visar hur buggen fungerar och på mindre än ett dygn har klippet setts över 400 000 gånger på plattformen.


Kort efter att information om buggen fått spridning på X valde spelplattformen Faceit att göra ett inlägg och försäkra sina spelare om att man är medveten om buggen och kommer att "vidta lämpliga åtgärder" gentemot de spelare som utnyttjar den. Senare på kvällen skrev Faceits community manager Darwin att man börjat banna spelare som använt fusket.


Det är inte första gången som Counter-Strike 2 brottas med problem som skapar effekten av inbyggt wallhack. Under förra året rapporterades minst tre buggar som gav liknande effekt i spelet.

Artikelbild: AntiCheatPD/X
Videokälla: Valve

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..