×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

CS-proffset varnar för FPS-knep i CS2 — liknas vid inbyggt wallhack

1
Knepet kan ge CS-spelare information om vad motståndarna gör på andra sidan kartan.
En ny allvarlig bugg som kan liknas vid ett soft wallhack har upptäckts i Counter-Strike 2. Det 26-åriga CS-proffset Lubos "HenkkyG Ilko delade i helgen med sig av buggen på sociala medier för att uppmärksamma spelutvecklaren Valve på problemet.

Buggen gör det möjligt för spelare att få information om vad motståndarna gör på andra sidan kartan bara genom att ha koll på sin egen FPS samtidigt som spelaren är riktad åt ett visst håll. Om man som spelare är riktad åt samma riktning som vatten på en karta sjunker nämligen FPS:en när en motståndare springer genom vattnet.

I en video visar HenkkyG hur han på kartan Ancient kan få information om ifall motståndarna springer genom vattnet och på så vis kan förhindra en snabb B-rush.

"På Ancient kan du enkelt få information om T:s rushar b eller hur många spelare som går B bara genom att titta på din FPS. Till exempel: Om din FPS droppar till 400 är det en B-rush och om det inte gör det är det en default", skriver HenkkyG samtidigt som han vädjar till Valve att fixa problemet.


Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike och X
Videokälla: Valve

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..