×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Här sprängs NIP:s smoke ut ur kartan: "What the fuck!?"

1
Granaten försvann från kartan mitt under rundan.
Tidigare i veckan möttes Ninjas In Pyjamas och Astralis damlag i ESL Impact-gruppspelet. NIP vann matchen med 2-0, men det var inte resultatet i sig som fick mest uppmärksamhet efteråt.

I den elfte rundan på matchens andra karta Ancient skedde nämligen en minst sagt ovanlig bugg. En Astralis-spelare kastade då en HE-granat som exploderade i närheten av en smoke som droppats av NIP-spelarna. Explosionen fick smoke-granaten att flyga iväg och till slut försvinna från kartan efter att ha åkt igenom marken på kartan.

I helgen delade NIP:s coach Niels-Christian "NaToSaphiX" Sillassen en video som visar den ovanliga buggen och taggade Counter-Strikes konto för att göra utvecklarna uppmärksamma på den.

Se buggen:

Artikelbild: Pressbild/NIP och NaToSaphiX/X

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..