×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Hela danska femman bänkas: "Inte ekonomiskt hållbart"

1
Alla spelare släpps med omedelbar verkan.
Den danska organisationen Preasy Esport väljer att släppa alla sina spelare och coacher som free agents. Det meddelade organisationen under tisdagen genom ett inlägg på X.

I inlägget skriver Preasy att anledningen till beslutet är att organisationen inte har råd att behålla den 38-rankade femman. Vidare skriver Preasy att organisationen hade en potentiell köpare som drog sig ur affären i sista stund.

Preasy Esport signade sitt första CS-lag i juni 2023. Under fjolårets höstsäsong gjorde laget bra ifrån sig i olika onlinetävlingar och vann bland annat CCT Online Finals #4 och European Pro League Season 12. Under våren har laget fortsatt att spela bra i onlinetävlingar men lyckades inte ta en plats i Majorn i Köpenhamn.

Framöver kommer Preasy att representeras av sitt akademilag samtidigt som femman som tidigare spelade för Preasy kommer att fortsätta spela tillsammans i jakt på en ny organisation.

Preasy Esport var:
Ismail "refrezh" Ali
Thomas "TMB" Bundsbaek
Fredrik "roeJ" Jørgensen
Alexander "Altekz" Givskov
Kristoffer "Kristou" Aamand

Daniel "Vorborg" Vorborg (coach)
Pål "Polly" Krammen (assisterande coach)


Artikelbild: Pressbild/PGL och Preasy Esport
Videokälla: Loot.Bet/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..