×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

NIP felfria i ESL Challenger-kvalet – två vinster från spel på Dreamhack

1
Den svenska organisationen kan få spela på hemmaplan i sommar.
Ninjas in Pyjamas fortsätter att gå starkt i det stängda europeiska kvalet till ESL Challenger Jönköping. Laget vann sin andra raka match ikväll när ukrainska Blessed besegrades med 2-0 i kartor.

Ninjas in Pyjamas
alex, REZ, maxster, r1nkle, Blu3Pho3nix

Ukraina Blessed
t3ns1on, guthriee, bondik, Smash, j3kie

Vinsten innebär att NIP får spela upper bracket-final på ondagskvällen mot vinnaren i matchen mellan Tim "nawwk" Jonassons Apeks och Aurora som i skrivande stund fortfarande spelas. NIP behöver vinna två matcher till för att säkra en plats i huvudturneringen som spelas under Dreamhack Summer.

För Metizport, kvalets enda helsvenska femma, fortsätter tävlingen också under onsdagen. Efter att laget förlorat sin första match följde svenskarna upp med en 2-0-seger mot B8 och får imorgon möta Blessed i lower bracket-semifinalen. Vägen till Dreamhack Summer är desto tuffare för Metizport – laget måste vinna fyra raka segrar för att säkra en plats i huvudturneringen.

Även Isak "isak" Fahlén och hans lag Gamerlegion deltar i kvalet. Laget förlorade sin öppningsmatch och möter i skrivande stund Monte i lower bracket-kvartsfinalen.

Artikelbild: Stephanie Lindgren
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..