×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Kvalsuccé för Ninjas In Pyjamas under svensk flagg – tävlar om plats på Dreamhack Summer

1
Ninjas In Pyjamas är ett steg närmare spel i Jönköping i sommar.
Trots att Ninjas in Pyjamas ännu inte fullbordat sitt lagbygge efter att organisationen beslutat att bygga om hela sitt CS-lag ställde laget upp i det öppna kvalet till Dreamhack Summer-turneringen ESL Challenger Jönköping. Trots att NIP spelade med två stand-ins i form av akademispelarna Leo "Silence" Ingvarsson och Maoz "BluePho3nix" Paz lyckades laget knipa en av de fyra platserna i nästa kvalfas.

NIP lyckades gå helt obesegrade genom kvalet och vann till slut den sista avgörande bo3-matchen mot 500 med 2-0 i kartor – ett resultat som innebär att laget inte förlorade en karta under hela kvalet.

För övriga svenskar i kvalet blev onsdagen en tung dag och ingen annan svensk lyckades ta sig vidare. Närmast var Sveriges just nu högst rankade lag Metizport som föll snöpligt på mållinjen då laget förlorade mot Aurora med 1-2 i kartor i kvalets sista spelomgång.

Det stängda kvalet, där svenskarna Isak "isak" Fahlén (Gamerlegion) och Tim "nawwk" Jonasson (Apeks) också kommer att delta, äger rum den 2–4 april. Det är i skrivande stund okänt om NIP kommer att mönstra samma femma som i det öppna kvalet eller om man kommer att ha hunnit presentera ytterligare nyförvärv till huvudlaget innan dess.

NIP:s femma som gick vidare i det öppna kvalet:
Alejandro "alex" Masanet
Fredrik "REZ" Sterner
Max "maxster" Jansson
Leo "Silence" Ingvarsson (stand-in)
Israel Maoz "BluePho3nix" Paz

Artikelbild: Stephanie Lindgren
Videokälla: A1 Gaming League/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..