×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Serbien

Svenska stjärnspelarna får chansen att kvala till miljonturnering i Belgrad

1
Flera svenskar inbjudna till det europeiska kvalet.
Turneringsarrangören FISSURE har presenterat de första lagen till miljonturneringen BetBoom Dacha. Det handlar om Cloud 9, Falcons Esports, Heroic, Team Spirit och Virtus.pro.

Vid ett senare tillfälle kommer ytterligare ett lag kommer att motta en direktinbjudan till turneringen. De två sista platserna avgörs genom ett europeiskt och ett sydamerikanskt kval.

Sveriges högst rankade CS-lag Metizport är det enda helsvenska laget som mottagit en inbjudan till det europeiska kvalet. Även de svenska stjärnspelarna Hampus "hampus" Poser, Freddy "KRiMZ" Johansson och Tim "nawwk" Jonasson samt den svenska coachen Jonatan "Devilwalk" Lundberg och hans Guild Eagles har blivit inbjudna.

Det europeiska kvalet drar igång den 2 april. Huvudturneringen är planerad att hållas mellan 14 och 19 maj i den serbiska huvustaden Belgrad där totalt åtta lag spelar om en prispott på 500 000 dollar (~5 300 000 kronor).

Artikelbild: Daniel Sandström, Kalle Strömgren och PGL/Pressbild
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..