×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

CS-veteranen hyllas efter snälla svaret på kritiken

1
Major-kvartsfinalisten valde glädjen när han bemötte Duncan "Thorin" Shields kritik.
I Majorn har den franskturkiske CS-veteranen Engin "MAJ3R" Kupeli lett sitt Eternal Fire till en plats i slutspelet. Trots de fina Major-resultaten valde esportprofilen Duncan "Thorin" Shields i veckan att rikta kritik mot fans som hyllat honom.

Thorins kritik bygger på att MAJ3R, som har franska som förstaspråk, själv berättat att hans turkiska inte är helt flytande. Enligt Thorin bör detta innebära att spelaren inte kan hålla den höga nivå som

"Så MAJ3R pratar inte flytande turkiska in-game, men ni har hyllat honom som någon sorts genialisk IGL under alla dessa år? Vad är det för nytta om man inte kan kommunicera sina tankar med snabbhet och precision?", skrev Thorin i ett inlägg på X.

I ett långt svar valde MAJ3R att bemöta kritiken på ett för internet inte helt vanligt sätt — med vänlighet. I svaret skriver MAJ3R att han tycker att Thorin verkar vara en "intelligent och smart man" och att han "bara hyser kärlek gentemot honom".

"Jag bestämde mig för att vara glad eftersom det är bra för min hälsa, försök du också", avslutar MAJ3R sitt inlägg.

33-åringens svar har hyllats av mängder av CS-fans världen över som lyfter MAJ3Rs positiva inställning som något att ta efter. I skrivande stund har inlägget över 13 000 likes på X och i dagarna har tråden om MAJ3Rs svar toppat subredditen GlobalOffensive.

Läs MAJ3Rs svar:

Artikelbild: Stephanie Lindgren/PGL
Videokälla: PGL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..