×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Här får Aleksib nobben av en Major-admin — nekades fistbump

1
Natus Vincere-stjärnan fick ingen respons från admin.
Natus Vincere blev det sista laget att säkra en plats i slutspelet i den historiska första Majorn i Counter-Strike 2. Laget besegrade det brasilianska laget Pain Gaming med 2-0 i kartor på söndagskvällen och tog därmed sin tredje seger i Elimination Stage.

Resultatet i matchen var inte det enda som uppmärksammades av CS-fansen efter matchen. Ett klipp som visar hur lagets in-game leader Aleksi "Aleksib" Virolainen interagerade med en av Majorns admins fick uppmärksamhet och diskuterades i en tråd på Reddit.

I klippet syns hur Aleksib efter matchen höjer sin hand för att göra en fist bump med admin. Någon respons får han dock inte utan domaren svarar kortfattat att han inte kan tacka spelaren efter matchen.

Fansen verkar inte helt ense om huruvida det är positivt eller negativt att admins tar så mycket avstånd från att interagera med spelarna efter matchen. Vissa tycker att det är positivt då det minimerar risken för anklagelser om eventuellt jäv medan andra tycker att det inte är skadligt att domare kan tacka spelare efter en match.

Se klippet och diskussionen:
The referee didn't high-five Aleksib
byu/MmX_A_ inGlobalOffensive


Artikelbild: Skärmbild/Reddit och João Ferreira/PGL
Videokälla: PGL/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..