×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Experten förklarar: Därför kraschade stjärnans dator i Majorn

1
Buggen som orsakade VP-stjärnans datorkrasch kopplas till en Nvidia-drivrutin.
En av Majorn i Köpenhamns största snackisar är hur Ali "Jame" Djami dator kraschade i ett avgörande läge i mötet mellan Virtus.pro och G2 Esports. Nu har PC-optimeraren Afromnazareth förklarat vad som orsakade kraschen.

I ett inlägg skriver experten, som själv varit med och optimerat datorerna som används på Majorn, att kraschen går att koppla till en Nvidia-drivrutin som orsakar en alt tab-bugg. Samma bugg orsakade datorkrascher under IEM Katowice tidigare i år.

Enligt Afromnazareth undvek han att installera den senaste
versionen av drivrutinen när han optimerade datorerna inför turneringen men av någon anledning har drivrutinerna ändå uppdaterats under tävlingens gång. För att undvika fler krascher i slutspelet kommer turneringsarrangören PGL att ominstallera drivrutinerna på datorerna och genomföra stresstester på alla datorer.

"Counter-Strike har många problem med memory leaks och många personer har upplevt krascher av olika anledningar. PGL eller andra arrangörer bör inte pekas ut som skyldiga för dessa krascher", skriver Afromnazareth i sitt inlägg samtidigt som han beklagar situationen för Virtus Pro.


Artikelbild: Afromnazareth/X och PGL/Twitch
Videokälla: PGL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..