×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Danmarks Major-fiasko — bara två spelare i slutspelet på hemmaplan

1
Trots hemmaplan är Majorn i Köpenhamn en av de sämsta för danska spelare.
Majorn i Köpenhamn har inte blivit någon succé för hemmanationen Danmark. Trots att tolv danska spelare kvalificerade för Majorn är det bara två stycken som kommer att få spela inför hemmapubliken i Royal Arena.

Danskarna som får äntra scenen i Köpenhamn är Finn "karrigan" Andersen och Rasmus "HooXi" Nielsen vars Faze Clan och G2 Esports med nöd och näppe lyckades ta sig vidare från Majorns Elimination Stage.

Att bara två danska spelare tar sig till slutspelet innebär att Majorn i Köpenhamn är den sämsta Majorn på sex år för en av Counter-Strikes stormakter, rapporterar den danska nyhetssajten Dust2.dk. För att hitta en sämre dansk Major får man gå tillbaka till Majorn i Boston år 2018 då karrigan var den enda dansken som tog sig till slutspelet.

Artikelbild: Stephanie Lindgren/PGL
Videokälla: PGL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..