×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Brollan mot m0NESY — här är Majorns kvartsfinaler

2
Ludvig "Brollan" Brolin får tufft motstånd i Major-kvartsfinalen.
Med alla spelomgångar färdigspelade i Majorns Elimination Stage presenterade turneringsarrangören PGL på söndagskvällen vilka lag som får möta varandra i tävlingens kvartsfinaler.

För Sveriges sista Major-hopp Ludvig "Brollan" Brolin väntar tufft motstånd i kvartsfinalen i form av världsfemman G2 Esports. G2 lyckades till slut knipa en plats i slutspelet efter att ha besegrat Virtus.pro med 2-1 i kartor i en kontroversiell match där VP-stjärnan Ali "Jame" Djamis dator kraschade i en avgörande runda.

Matchen mellan G2 och Mouz spelas först på fredagskvällen och är den sista av de fyra kvartsfinalerna. Först ut i Royal Arena är storlagen Cloud9 och Team Vitality som inleder slutspelet på torsdag kväll.

Alla kvartsfinaler i Majorn:


Torsdag 28 mars
Cloud9 vs Vitality
Spirit vs Faze Clan

Fredag 29 mars
Eternal Fire vs Natus Vincere
Mouz vs G2 Esports

Artikelbild: João Ferreira och Stephanie Lindgren/PGL
Videokälla: PGL/Twitch

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..