×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Valve släpper ny anti toxic-funktion i Dota — uppmärksammas av CS-profilen

1
Den här funktionen skulle kunna vara en bra idé för Counter-Strike.
Under natten till fredagen släppte speltillverkaren Valve en ny anti toxic-funktion i Dota2. Funktionen, som just nu bara är tillgänglig för betalande Dota-spelare, gör det möjligt för spelare att på förhand tacka nej till matcher som innehåller spelare med låg behavior score.

Behavior Score är en poäng som alla Dota-spelare får baserat på andra spelares feedback i spelet. Att bli reportad av andra spelare har en negativ inverkan på poängen medan positiv feedback gör att poängen ökar.

I den nya uppdateringen får spelare möjlighet att på förhand se information om de andra spelarna som man matchas ihop med genom matchmaking. Om man ser att spelarna man matchas med har låg behavior score kan man välja att tacka nej och fortsätta leta efter andra spelare.

CS-profilen Maksim "Gabe Follower" Poletaev har uppmärksammat uppdateringen och tror att funktionen skulle kunna vara aktuell även för Counter-Strike.

"Kan vara en fantastisk idé för Counter-Strike", skriver Gabe Follower i ett inlägg på X.



Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike och Dota
Videokälla: Valve

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..