×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

s1mple-effekten — Natus Vincere tappar tittare efter stjärnans paus

1
Inte lika många vill kolla på Natus Vincere utan Oleksandr "s1mple" Kostyliev i laget.
Att Oleksandr "s1mple" Kostyliev inte längre spelar för Natus Vincere har inneburit att färre fans kollar på lagets matcher. Det rapporterar analysverktyget Esports Charts.

Trots att Natus Vincere fortsatt att leverera resultat i paritet med hur laget presterade med s1mple i laget har tittarsiffrorna på lagets matcher sjunkit. Enligt Escharts minskade antalet tittare med 39 % i Navis match mot Faze Clan i IEM Sydney 2023 jämfört med hur många som såg samma match när s1mple spelade för laget i ESL Pro League.

Lag som gjort högprofilerade värvningar, som Cloud9 och Falcons Esports, har sett en ökning i hur många som tittar på deras matcher. Tydligast är trenden för Falcons som i flera av sina matcher dubblat antalet tittare.

s1mple kommer att spela sin första Counter-Strike 2-match på onsdagskvällen då Falcons, som han är tillfälligt utlånad till, ställs mot det svenska laget Metizport i stortävlingen Blast Premier Showdown. Matchen är schemalagd att spelas med start klockan 20:30.


Artikelbild: Luc Bouchon/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..