×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

donk sista hindret för svenska stjärnskotten i jakten på plats i Blasts säsongsfinaler

1
Sveriges just nu bästa CS-lag ställs mot benhårt motstånd i lagets viktigaste match hittills.
De svenska stjärnskotten i Metizport fortsätter att gå starkt i Blast Premier Showdown. Efter att ha besegrat Monte med 2-0 på lördagen är laget nu en ynka seger ifrån att kvalificera sig för Blast Premier Spring Finals – en av säsongens största tävlingar.

Det blir dock inte något lätt motstånd för Metizport i den sista matchen i tävlingen. När laget på söndagskvällen kliver ut på servern för sin avgörande match är det nämligen IEM Katowice-mästarna Team Spirit som står för motståndet.

Team Spirit är ett av världens mest hajpade lag just nu efter att lagets 17-åriga underbarn Danil "donk" Kryshkovets under våren dominerat i sin debutsäsong på högsta nivå. Laget är för närvarande rankade trea på CS-sajten HLTV:s världsranking och var på förhand det lag som flest tippade skulle ta sig vidare från Showdown.

Matchen mellan Metizport och Team Spirit är schemalagd att spelas klockan 20:30 på söndagskvällen.

Artikelbild: Daniel Sandström och Helena Kristiansson/ESL
Videokälla: Fragbite/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..