×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Expertens kritik mot Astralis efter fiaskot: "Hittar alltid ett sätt att förlora fans"

1
Någon av stjärnorna borde tagit intervjun.
Experten, kommentatorn och kanadensaren Mohan "launders" Govindasamy var inte nådig på plattformen X efter Astralis uttåg från pågående major. Organisationen skickade nämligen fram Victor "Staehr" Staehr för att ta hand om förlustintervjun, en tämligen knepig uppgift. Yngst i laget är han också, ännu en faktor man borde tänkt på.

Launders menar att Staehr var den enda i laget som faktiskt presterade på en någorlunda nivå och att Astralis borde ha skickat fram en av de lite mer erfarna spelarna så som Nicolai "dev1ce" Reedtz eller Benjamin "blameF" Bremer.

Experten skriver också att Astralis alltid hittar nya sätt att förlora fans och han har inte helt fel, dom gör en hel del knasiga grejer.


Artikelbild: Fragbite
Videokälla: PGL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..