×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Rumanien

Devilwalk till Sista chansen — Guild Eagles föll mot Ecstatic

1
Jonatan "Devilwalk" Lundberg och Guild Eagles skickas till Sista chansen-kvalet.
Guild Eagles och lagets svenske coach Jonatan "Devilwalk" Lundberg ställdes på torsdagen mot danskarna i Ecstatic där en plats i Köpenhamns Major stod på spel. Då visade sig Ecstatics vara det starkare laget och vann med 2—1 i kartor.

Matchens första karta utspelade sig på Guild Eagles kartval Ancient där laget startade på den attackerande sidan. I halvtid var de i ledningen med 9—3 och efter ytterligare fyra rundor var kartan över. Svensken och hans lag vann med 13—3.

Den andra kartan spelades på Inferno och laget från Kosovo fick en tuffare start än tidigare. Underläge med 4—8 i halvtid och en uppförsbacke framför sig. Då ryckte laget upp sig och som attackerade lag plockade de runda efter runda. Men vid ställningen 9—9 tog det stopp och Guild Eagles förloade Inferno med 9—13.

Matchen kom att avgöras på Overpass och än en gång hamnade Guild Eagles i underläge. 4—8 i halvtid och härifrån lyckades de inte komma tillbaka utan förlorade kartan med 13—5.

Detta innebär att Devilwalk och Guild Eagles går in i Sista chansen-kvalet i morgon där vinnaren belönas med en plats till Majorn. Sedan tidigare har Freddy "KRiMZ" Johansson och Fnatic skickats dit.

Artikelbild: Kalle Strömgren

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..