×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Rumanien

Kan Brollan donka donk? Här är tisdagens matcher i Major-kvalet

1
Kan Ludvig "Brollan" Brolin sätta stopp för världens just nu hetaste CS-spelare?
Det andra europeiska LAN-kvalet till Majorn är i full gång. Efter den första speldagens bo1-matcher kliver vi nu in i spelomgång tre där två lag kommer att säkra en plats i Majorn i Köpenhamn samtidigt som två lag tvingas lämna kvalet.

Bland de svenska deltagarna gick det bäst för Ludvig "Brollan" Brolin på den första speldagen. Den utlånade Ninjas in Pyjamas-spelarens lag Mouz vann bägge sina matcher och är ett av de fyra lag som kan säkra en Major-plats idag.

För Brollan väntar dock tuffast möjliga motstånd i form av Team Spirit. IEM Katowice-mästarna, som ställer upp med det 17-åriga underbarnet Danil "donk" Kryshkovets, nollade bland annat ENCE Esports under måndagen och är stora favoriter i mötet mot Mouz som är schemalagt att spelas klockan 17:00 på kvällen.

För Tim "nawwk" Jonasson och Isak "isak" Fahlén blev det en vinst och en förlust under måndagen vilket innebär att de båda får spela ytterligare en bo1-match under tisdagen. nawwk är först ut för dagen då hans Apeks ställs mot Monte klockan 12:00 medan Gamerlegion får möta Ence en timme senare.

Den svenska coachen Jonatan "Devilwalk" Lundbergs lag Guild Eagles fick en tung start och förlorade bägge sina matcher på måndagen. Laget har kniven mot strupen och måste vinna mot Nexus Gaming för att fortfarande ha en chans att ta sig till Majorn.

Matcher mellan lag med 1 vinst och 1 förlust (bo1)
Ecstatic vs OG
Apeks vs Monte
Astralis vs Heroic
Gamerlegion vs Ence

Matcher mellan lag med 2 förluster (bo3)
Guild Eagles vs Nexus
PERA vs Preasy

Matcher mellan lag med 2 vinster (bo3)
Team Vitality vs Cloud9
Team Spirit vs Mouz

Artikelbild: Pressbild/ESL och Mouz
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..