×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

emilio i ordbråk med svenska talangerna: "I stundens hetta spårar allt"

1
Den svenska spelaren tappade humöret efter ett elavbrott förstört hans match.
Joel "emilio" Mako fortsätter att vara föremål för kontroverser. Under helgen ilsknade den VAC-bannade svensken till ordentligt efter att hans lag Dreamchasers tvingats lämna walkover mot det svenska talangfulla laget Showmakerz i kvalet till Elisa Invitational.

Walkovern tvingades fram av admins efter att Dreamchasers, som satt på bootcamp, inte kunnat spela matchen till följd av ett elavbrott. En frustrerad emilio attackerade då flera av Showmakerz-spelarna i sin Twitch-chatt och uttryckte sig på ett hotfullt sätt. I skärmbilder syns hur emilio bland annat kallar motståndarna för "horungar" och "jävla smuts".

En stund senare gjorde emilio ett inlägg på sociala medier där han klagade över admins beslut att diskvalificera hans lag. Efter att ha hans beteende ifrågasatts tog 31-åringen bort inlägget och menade att ilskan kom av att motståndarna "betett sig som snorungar".

"Min reaktion kommer pga spelarnas dåliga attityd och admins beslut. Så om du ska vara mogen, så ska du se vart problemet startade och inte mina reaktioner/konsekvenserna till deras beteende. Men ja, du har rätt, i stundens hetta så spårar allt och du kommer aldrig kunna förstå min situation", skriver emilio om situationen.


Showmakerz förlorade till slut i kvalet mot det svenska storlaget Godsent som gick vidare och vann hela kvalet.

Artikelbild: André Åkerblom och Carolina Mårtensson

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..