×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Godsent vinner öppna Elisa-kvalet — Lilmix utslagna av bannade spelare

1
Nicholas "Plopski" Gonzalez Zamora och hans mannar kommer att spela Elisa Invitaitonal i vår.
Under helgen spelades två öppna kval till den europeiska onlineturneringen Elisa Invitational. Det svenska storlaget Godsent lyckades knipa en av de fyra tillgängliga platserna i huvudturneringen efter att ha gått obesegrade genom det andra kvalet under söndagen.

Godsents väg till kvalsegern gick genom segrar mot bland annat de danska lagen XI Esport och Sashi Esport. I kvalfinalen mötte svenskarnas det ukrainska laget Dash som man besegrade med 2-0 i kartor.

Även Lilmix ställde upp i kvalet och tog sig till den andra kvalfinalen på söndagen. Laget besegrade bland annat storlagen TSM och 9INE på vägen dit men föll i den sista matchen olyckligt mot det kontroversiella ukrainska laget Inglorious.

Laget, som vann matchen mot Lilmix med 2-0, ställde upp med spelare som är bannade från att delta i CCT-tävlingar och efter matchen hintade några av Lilmix-spelarna om att motståndarna kan ha använt fusk.

"Förlorade mot några RIKTIGT talangfulla spelare som kanske blir eller kanske inte blir fuskbannade, vem vet", skrev Lilmix in-game leader David "Brillo" Lehrman efter matchen.


Elisa Invitational drar igång om två veckor med det första av två gruppspel. Än så länge består listan över deltagande lag bara av de fyra lag som kvalat till tävlingen men ytterligare 12, ännu okända, lag har fått en direktinbjudan till tävlingen.

Artikelbild: Daniel Sandström
Videokälla: European Pro League/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..