×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Rumanien

Klart: De får REZ och KRIMZ möta i Major-kvalet

1
Svenskarna har fått sina första motståndare i RMR-tävlingen i Bukarest.
På alla hjärtans dag, den 14 februari, drar den europeiska RMR-tävlingen i Bukarest igång. Tävlingen utgör det sista kvalet till vårens historiska första CS2-Major i Köpenhamn.

Nu har turneringsarrangören PGL meddelat schemat och de inledande matcherna för grupp A, den ena av två swissgrupper i tävlingen.

Från svenskt håll är det Fredrik "REZ" Sterner i Ninjas in Pyjamas och Freddy "KRiMZ" Johansson i Fnatic som seedats till grupp A och därmed fått sina motståndare färdigställda.

Först ut av svenskarna i gruppen är REZ vars NIP ställs mot Eternal Fire i en match som är schemalagd att spelas klockan 15:00. För KRIMZ och Fnatic väntar det ryska laget BetBoom en timme senare.


I den andra gruppen, grupp B, återfinns tre svenska deltagare — spelarna Ludvig "Brollan" Brolin i Mouz och Isak "isak" Fahlén i Gamerlegion samt Guild Eagles-coachen Jonatan "Devilwalk" Lundberg. Vilka de får möta i sina öppningsmatcher har PGL ännu inte meddelat.

Artikelbild: Karl-Filip Karlsson/Pinnacle och Stephanie Lindgren
Videokälla: Blast/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..