×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Brollan och isak öppnar starkt i IEM Katowice — ställs mot varandra

1
Isak "isak" Fahlén och Ludvig "Brollan" Brolin segrade i öppningsmatcherna.
I går inledde Tim "nawwk" Jonasson gruppspelet i IEM Katowice med en förlust. I dag var det dags för Ludvig "Brollan" Brolin och Isak "isak" Fahlén att äntra gruppspelet.

MOUZ ställdes mot Cloud9 och matchens första karta var Overpass. Brollan och hans lag startade som CT och i halvtid var de i ett 5—7-underläge men kunde som T gå upp i ledning efter att ha vunnit tre raka rundor. Där tog det dock stopp och MOUZ förlorade kartan med 8—13. När det sedan var dags för Mirage fick laget inleda som T. Då lyckades de plocka sju rundor och var i ledning efter den första halvan. Ledningen behöll de och vann med 13—8. Ancient var kartan som matchen skulle avgöras på och i halvtid var det likaläge. Kartan skulle gå till övertid innan MOUZ kunde säkra vinsten med 22—20.

Gamerlegion fick en bättre start på matchen. Overpass var även här den första kartan och svenskens lag började som T. I halvtid låg de under med 8—4 men som CT stängde de rejälv. Nio raka rundor skrapade de ihop och kartan slutade 13—8 till Gamerlegion. På Ancient fortsatte den fina formen då de plockade nio rundor som T. Som försvarande lag kunde de stänga kartan och vann med 13—5.

Detta innebär att både Brollan och isak är klara för semifinal i upper bracket där de ställs mot varandra. Den matchen spelas klockan 16.30 i morgon.

Artikelbild: Kalle Strömgren och MOUZ/X
Videokälla: Dreamhack/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..