×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Förlust för nawwk — möter Navi i lower bracket

1
Det blev en tuff öppningsmatch i IEM Katowice för Tim "nawwk" Jonasson och Apeks.
Gruppspelets öppningsmatch i IEM Katowice slutade mindre kul för Tim "nawwk" Jonasson och hans lagkamrater i Apeks. Laget förlorade mot Complexity Gaming med 2—0 i kartor.

På matchens första karta Vertigo var det Complexity som kopplade greppet genom att vinna de första fem rundorna. I halvtid var resultatet 7—5 till det amerikanska laget. När laget lyckats spela till sig tolv rundor och resultatet 12—6 var saken klar. Kartan slutade 13—9 till Complexity.

Näst på tur var Overpass och det visade sig bli en jämn tillställning. Likaläge i halvtid och efter nio ytterligare rundor var svensken och hans lag i ledning med 11—10 men det räckte inte till. Complexity vann de tre sista rundorna och vann kartan med 13—11. Trots förlusten stod nawwk för en fin insats och var lagets bäste spelare med sina 39 kills.

Apeks skickas därför ner till lower bracket. Där ställs de mot Natus Vincere på söndagseftermiddagen.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..