×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

isak klar för IEM Katowice — besegrade Virtus Pro

1
Isak "isak" Fahlén vidare till gruppspelet i IEM Katowice.
Den svenske stjärnan Isak "isak" Fahlén och hans Gamerlegion är klara för gruppspelet i IEM Katowice. Det stod klart efter torsdagens vinst mot Virtus.pro.

Gamerlegion kopplade grepp om matchen direkt när de körde över det ryska laget på Vertigo och vann med 13—3. På Inferno var det en helt annan historia då det var isak och hans lagkamrater som kördes över. Virtus Pro stod för en riktigt stark T-sida där de plockade elva runor innan de till slut vann kartan med 13—4. Den avgörande kartan föll på Overpass och Gamerlegion var i ledning med 7—5 efter att ha spelat CT. När det var dags att attackera gick rundorna fram och tillbaka men Gamerlegion kunde till slut vinna med 13—9 och är därmed klara för IEM Katowice.

Klockan 19.30 på torsdagskvällen spelar Tim "nawwk" Jonasson och Apeks en måstematch mot Furia Esports i den första omgången av lower bracket. Om Apeks vinner den matchen får laget ytterligare en chans på fredagen att nå huvudturneringen.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..