×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

pita öppnar för comeback efter pappalyckan: "Vill omge mig av hungriga spelare"

1
Den före detta Ninjas In Pyjamas- och Dignitas-coachen vill göra comeback inför Counter-Strike 2.
Den svenska coachen Faruk "pita" Pita är redo för att göra comeback på Counter-Strike-scenen. Det meddelar 32-åringen själv genom ett inlägg på Twitter.

I inlägget berättar pita att han valde att ta en paus från CS-scenen efter att hans kontrakt med Dignitas avslutats i juni förra året. Under större delen av 2022 valde pita istället att fokusera på sin familj efter att ha blivit pappa i juli.

Nu är han dock redo att återigen axla rollen som coach för ett CS-lag. I inlägget skriver pita att han tackat nej till erbjudanden under sina första hektiska månaderna som nybliven pappa, men att han nu är mer redo än någonsin att coacha ett lag.

"Det spelar ingen roll var på denna planet laget eller spelarna kommer ifrån. Det enda jag önskar är att tävla med en grupp som har ambitionen att gå hela vägen och spelare som vill lägga in det där lilla extra. Speciellt med tanke på övergången till CS2 vill jag omge mig med hungriga spelare", skriver han.

Svensken har en lång Counter-Strike-karriär i ryggen. Efter att ha spelat professionellt för lag som Fnatic och SK Gaming inledde pita sin karriär som coach för Ninjas in Pyjamas för första gången år 2014 och vann då bland annat Majorn i Köln år 2014. Sedan dess har pita bland annat också coachat Counter Logic Gaming, Copenhagen Flames och Dignitas.


Artikelbild: Igor Bezborodov/Starladder

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..