×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska stjärnskottet bänkas i 00Nation: "Tacksam för erfarenheterna"

1
Tim "susp" Ångström har spelat färdigt i den norska organisationen.
Den svenska CS-talangen Tim "susp" Ångström bänkas i . Det meddelade organisationen på onsdagen genom ett inlägg på X.

18-åringen förpassas till bänken tillsammans med Nikolaj "niko" Kristensen i en förändring som innebär att laget behöver plocka in två nya spelare till laget.

"Tack 00Nation för möjligheten att vara en del av CS-laget. Det har varit en resa fylld av lärdomar. Tacksam för erfarenheterna och möjlighetne att spela bredvid så talangfulla individer. Förväntansfull inför de nya möjligheterna som kan komma min väg", skriver susp själv om beskedet.


Både susp och niko var del av den femma som organisationen plockade upp i mitten av augusti inför höstens säsong. Laget, som coachas av svensken Faruk "pita" Pita, har nått viss framgång i olika onlinetävlingar och har bland annat vunnit Pinnacle Cup och European Pro League.

00Nation är nu:
Thomas "birdfromsky" Due Frederiksen
Florian "syrsoN" Rische
Jon "JDC" de Castro

Artikelbild: Daniel Sandström
Videokälla: CCT/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..